Satsa på fotboll för damer

damfotboll betting

Fotboll och betting går hand i hand. Det är inte ovanligt att fotbollslag får pengar av spelbolag, så det är alldeles uppenbart att dessa två industrier tjänar på att vara vänner. Om du vill betta på fotboll för damer så finns det många olika casinosajter på nätet som erbjuder denna bettingform. Välj en seriös spelportal där du kommer att få bra odds och säkra spel. Tyvärr så förekommer det fusk inom betting på fotboll. Det finns en oro för riggade matcher men om du satsar på svenska matcher och använder en bra speltjänst så minskar risken. Du får följa med i nyheter för att undvika den här typen av fusk.

Börja med en vettig budget

Innan du ens funderar på vilken spelsajt som du vill använda för att betta på damfotboll så ska du göra upp en budget. Om du spelar utan budget så är det lätt hänt att du överdriver. Den som ligger i riskzonen för spelberoende ska vara extra försiktig och inte spela hur som helst. Lägg undan en peng som du kan förlora. När du vet hur mycket du kan satsa på fotboll per månad eller kanske per vecka så kan du också bestämma dig för hur mycket du får lägga på en satsning.

Låt oss säga att du bestämmer att du lägger 1000 kronor på spel per månad. En vettig budget kan gå ut på att du lägger omkring 10 % på varje satsning. Då får du alltså 10 olika matcher att satsa på. Alternativt så kan du lägga flera olika satsningar på en match. Men huvudsaken är att du är väl medveten om hur mycket pengar du lägger på din betting. Räkna inte med att vinna! Det är mycket vanligt att man förlorar flera satsningar innan man ser den första vinsten. Sportsbetting är i första hand spel, det får du inte glömma bort.

Vilka satsningar ska du börja med?

Börja med grundläggande satsningar. Enklast är för det mesta att ge sig på satsningar på resultat vid full tid. Det vill säga vilket lag vinner matchen och med hur många mål. Du kan då satsa på hemmavinst, bortavinst, eller att det blir lika. När det handlar om antal mål så säger man Over eller Under. Standard brukar vara att man säger under eller över 2.5. Det här är en ganska lätt satsning att göra och du riskerar inte mycket med den.

Börja med en Singel-satsning som är precis vad det låter som, en enkel satsning. Du kan inte räkna med att det blir mycket pengar om du satsar på det lag som är favorit. För att öka vinstchanserna så kan du lägga fler satsningar som till exempel Double då du satsar på 2 resultat eller Treble då du satsar på 3. Det finns också så kallade Accumulators där man kan samla flera satsningar.

Ju mer du satsar, ju mer kostar det. Det är också något att betänka. Du ska inte spränga din budget i farten. Håll dig till den och anpassa din betting till det som du har råd med. Med tålamod så kommer du att bli bättre på att betta och då kommer du att kunna använda dina spelpengar på ett smartare sätt.

Spela med kunskap

Det är bra att veta mycket om lag och spelare då man ska betta på damfotboll. Visst kan du chansa men det är inte så smart. Ta reda på lagets form, hur det har gått tidigare och om det finns spelare som är skadade, något du enkelt kan följa via sportnyheter. Det här är sådant som kan påverka vad som kommer att hända. Olika matcher kommer också att påverka prestationen på olika sätt. När det handlar om större sammanhang som VM så sätter det mer press på spelare. I vissa fall så kan det leda till bättre resultat och ibland tvärtom. När du följer ett lag så kommer du att lära dig vilka sammanhang som fungerar bäst för dem. Då blir du också bättre på att satsa på rätt sätt så att du kan vinna pengar på din kunskap.